za 7 - zo 8 sept "Adios!" Mullerpier, Rotterdam Delfshaven

Adios! Een muzikaal spektakel over de kleurrijke geschiedenis van Delfshaven.

Delfshaven heeft een rijke historie als het gaat om het komen en gaan van mensen. Door de jaren heen zijn velen ergens vandaan vertrokken om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Adios, vaderland! En velen zijn van hier vertrokken om elders een bestaan op te bouwen, Adios Nederland! Achter dit Adios schuilen vele verhalen. Maar wie kent die verhalen nog?

Koren van verschillende culturen en een verhalenverteller leiden u door een kleurrijk verleden. Elk koor bezingt haar eigen verhaal, de verhalenvertellers rijgen de verhalen aaneen. Met elkaar zorgen zij voor een muzikaal spektakel waarmee u nieuwe en eigentijdse kijk krijgt op de geschiedenis van dit mooie stukje Rotterdam. Regie: Bert Schuiling.

 

 

Kom kijken en luisteren naar dit spectaculaire muziekfestijn vol verrassing en verbinding. Iedereen is van harte welkom op 7 en 8 september (tijdens de Wereldhavendagen), rond 15.00 uur, Lloyd Multiplein, toegang is gratis.

Optredens van: Sima nos é So Nos / zang & dans (Kaapverdiaans), Christelijk Gemengd koor Delfshaven (Nederlands), Rysk (Rotterdam Yurttan Sesler Korosu, Turks), Alwahda (Marokkaans), Subeza koor (Surinaams), Het Rotterdams Jongenskoor, en Helena Sokolova (Nederlands), Carmel (Joods), en Jawa Mix (Javaans/Surinaams).

  

Adios is mede mogelijk gemaakt door Grounds, Het Rotterdams Volkstheater, Stichting Pelgrim Harbour, Gemeente Rotterdam en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

 

Kijk op intorno.nl/adios voor meer informatie over deze voorstelling.

 

 


 

 

 

Rotterdams Volkstheater op Facebook

Rotterdams Volkstheater

Marconistraat 52
3029 AK Rotterdam
Postbus 2065
3000 CB Rotterdam
010-4768922
06-22393605
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.