Verhuur en Productie

Verhuur en Productie: Bij het Rotterdams Volkstheater kan men terecht voor het huren van twee kleine tenten tot en met het uitvoeren van de volledige productie van een groot buiten evenement. Het Volkstheater heeft in al die jaren dat het evenementen organiseert en ondersteunt in de Rotterdamse wijken veel kennis van zaken opgedaan. Het weet als geen ander hoe je een sfeervol (wijk-) evenement vorm geeft op willekeurig welk plein in de stad. Het ondersteunt met advies, faciliteiten en programmering. Waar nodig worden extra faciliteiten en personeel ingeschakeld. Het beschikt over een compact netwerk van productie medewerkers, geluidstechnici en leveranciers van podia, stroom, hekwerk etc.

Ook op het gebied van de programmering denkt het Volkstheater graag mee; wat is de doelgroep, klopt de opbouw of zitten er gaten in het programmering. Vaak levert het Volkstheater aanvullende programmering. Hoewel het Volkstheater heel goed in staat is om de gehele productie van een evenement voor haar rekening te nemen, is het zeker bij wijkevenementen altijd op zoek naar de betrokkenheid van partijen uit de wijk. Een geslaagd wijkevenement heeft z’n wortels immers altijd in de wijk liggen.

In de afgelopen jaren was het Rotterdams Volkstheater mede producent van uiteenlopende festivals als; het Nelson Mandela Festival, Bezielende Zaterdagen, Wijkmarkt Lombardijen, Prikkels, het Midzomerfeest in Vreewijk, Zomermuziek op de Rotte, het Zuidwijkspektakel, Werelds Delfshaven, het Noord Bruist Festival etc.


Rotterdams Volkstheater op Facebook

Binnenkort:

  • seizoen 2019

    Nog even geduld, binnenkort meer over het nieuwe seizoen!